Panziónk és szobáink berendezésekor is arra törekedtünk, hogy egy családias hangulatú helyet alakítsunk ki, ahol vendégeink az otthon kényelmét idéző térben pihenhetik ki a mindennapok fáradalmait. Szálláshelyünk saját fürdőszobával, elektronikai berendezéssel és minibárral felszerelt, hogy a pihenés még kényelmesebb legyen.
Szobáink összesen 39 személy elszállásolására alkalmasak. Igény szerint pótágyakat tudunk biztosítani.

Szállás

Családias hangulatú,

tágas szobáinkban pihenhet a család apraja-nagyja! A szobák saját fürdőszobával, TV-vel, vezeték nélküli internet csatlakozással vannak felszerelve. Zöld szobáink kényelméből a gyergyói fenyvesek sűrűjében érezheted magad a nap minden pillanatában!

A napfénytől meleg

sárga szobáink gyönyörű kilátással rendelkeznek a fenyvesek felé. Kényelmes farnciaággyal, saját fürdőszobával, TV-vel, vezeték nélküli internet csatlakozással és minibárral felszerelt szobáinkban garantált a pihenés! Sárga szobáinkban az örökös napfényben fürödhetsz!

Kényelmes és tágas,

napsütötte szobáinkban mindig felfrissülve ébredsz! A szobák saját fürdőszobával, TV-vel, vezeték nélküli internet csatlakozással és minibárral is fel vannak szerelve,nem mellesleg gyönyörű kilátással rendelkezik. Narancssárga szobáinkban minden perced a Nap birodalmában töltheted.

Szobabeosztások

Szobaszám Egyszemélyes ágy (db) Francia ágy (db) Pótágy (db) gyermek Férőhelyek
1 1 1 4
2 2 1 4
3 1 1 3
4 1 1 3
5 1 1 4
6 2 1 4
7 1 1 3
8 1 1 4
9 3 1 6
10 2 1 4
11 1 1 1 6
12 2 1 4
ÖSSZESEN : 49 fő